Terug naar artikelen

Mealo meets chef at home

24 november 2020

Mijn naam is Thomas Lancée en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer aan de Hoge Hotelschool in Den Haag en heb een enorme passie voor koken. Ik ben sinds kort in contact gekomen met Mealo en als chef is het een concept waar ik heel blij van wordt. Bij Mealo maken ze gezonde maaltijden die erg goed smaken en er ook nog eens mooi uitzien! Ik ben een fanatieke kok en vind het daarom leuk om thuis voor mijn familie iets lekker op tafel te zetten. Maar, er zijn ook dagen waarop ik niet de tijd heb om uitgebreid te koken en dan schiet Mealo mij te hulp. Dankzij hen staat er toch iets smakelijks op tafel zonder dat ik daarvoor lang in de keuken hoef te staan!

Mealo en ik zitten dus echt op 1 lijn wat betreft eten. Als onderdeel van de opleiding heb ik mijn stage gedaan bij Restaurant Andrew Fairlie, het enige restaurant in Schotland met 2 Michelin sterren. Wat een mooie, 5 maanden durende stage moest worden, werd na één maand gecanceld vanwege de uitbraak van corona. Eenmaal thuis aangekomen kon ik ook niet aan het werk in de horeca, dus dacht ik: “Als de mensen niet naar de restaurants kunnen, breng ik het restaurant naar de mensen!”. Zo begon mijn avontuur als Chef at Home en dit doe ik nog steeds met onwijs veel plezier. Door mijn ervaring als ober bij Unicum en Restaurante La Vuelta ben ik een echte gastheer geworden die graag iedereen vertelt over de gerechten en wijnen die ik serveer.

Als Chef at Home kook ik bij uw thuis en zorg ik voor een complete avond uit maar dan in uw eigen huiskamer! Ik creëer samen met u een mooi menu voor het diner, doe de inkopen, kook en ruim daarna ook alles weer netjes op.
Wilt u meer weten of lijkt een privé-chef aan huis u wel wat? Twijfel dan niet om mij te contacten via telefoon, e-mail, facebook of mijn website!

Mealo blog chef at home product foto
Mealo blog chef at home product foto
Mealo blog chef at home product foto