Over ons

Mealo is ontstaan doordat de keuze voor een gezonde maaltijd in het Westland miste. In 2020 besloten Thomas en Sjoerd hier verandering in te brengen en zo ontstond Mealo. Wij weten dat gezond en verantwoord eten ook nog eens heel lekker kan zijn en die ervaring willen wij graag met je delen. Als een trots Westlands bedrijf werken we elke dag samen met een gemotiveerd team om jou te voorzien van heerlijke verse maaltijden. Het allermooiste aan dit alles is dat de producten ook nog eens bij je om de hoek vandaan komen.

Missie

Het is onze missie om het Westland een stukje gezonder te maken. Mealo wil het de consument gemakkelijk maken voor gezond te kiezen. Met plantaardige ingrediƫnten, een zero-waste keuken en eerlijke partners zetten we behoorlijke stappen in de goede richting. Iedereen die de gerechten van Mealo eet, doet daaraan mee. Gewoon aan tafel of lekker op de bank. Alles voor een gezondere toekomst voor de wereld en jezelf.

.

Mealo icon veel verse groenten

Veel verse groenten

Onze maaltijden bestaan natuurlijk uit veel groenten. Je kunt rekenen op minimaal 250 gram groente per gerecht.

Mealo scoorter Meer tijd over

Meer tijd over

Wij bedenken de recepten en bezorgen de maaltijden bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.

Mealo icon Waar voor je geld

Waar voor je geld

Dankzij de nauwe samenwerking met onze partners bezorgen wij dagelijks verse maaltijden van hoge kwaliteit.

Mealo icon biologisch

Weinig zout, vet en suiker

We koken met weinig zout, suiker en vet. We gebruiken veel verse kruiden en specerijen, zodat de gerechten vol van smaak zijn.

Mealo icon veel verse groenten

Verse maaltijden

Mealo bereidt jouw maaltijd elke dag met veel liefde, tijd en vakmanschap.

Mealo icon creatieve recepten

Creatieve recepten

Wij maken graag creatieve recepten zoals pompoen curry van roosterde pompoen en kastanje champignons of bijvoorbeeld "marrocan stew" van geroosterde wortel en verse peterselie.

Mealo Geen verspilling

Geen voedsel verspilling

Je bestelt de hoeveelheid die jij denkt op te kunnen. Wij gebruiken onze producten in meerdere gerechten. Op deze manier gooien wij vrijwel niets weg.

Mealo scoorter of fiets bezorging

Bezorgd met een elektrische fiets of scooter

Met een team van enthousiaste bezorgers brengen wij de maaltijden naar je toe met elektrische fietsen en scooters.

Mealo icon bio

Gebruik van bio-plastic

We proberen de maaltijden zoveel mogelijk in biologisch plastic te verpakken om bij te dragen aan het milieu. We serveren de maaltijden in mooie schalen van biologisch plastic, die 100% recyclebaar zijn.

Partners

Mealo is open, transparant en heeft geen geheimen voor jou. Wij vinden het leuk om onze partners met jullie te delen. Zo is het voor jullie makkelijk om te weten waar onze producten vandaan komen. Al onze partners streven ernaar om een prachtig product te leveren net zoals wij. In de komende weken zullen er meer partners gepresenteerd worden.

partner Raaskal
Raaskal

Wij zijn trots op onze partner en leverancier Raaskal. Een prachtig bedrijf met oog op de toekomst. Onze neuzen staan in dezelfde richting en dat maakt deze samenwerking zo prettig. Raaskal biedt oplossingen voor horecabedrijven, horecaconcepten, productiekeukens, (zorg)instellingen, cateraars en retailers op het gebied van maatwerk productie en ontwikkeling. In veel gevallen is het doel om de personele capaciteit behoefte van de desbetreffende keuken te verminderen.

partner CodePix
CodePix

CodePix ontwikkeld on- en offline uitingen. Zij bieden een totaalpakket waarmee ze al je digitale zorgen uit handen nemen. Denk hierbij aan websites, webshops, applicaties, design, video en fotografie.

partner CodePix
Boeregoed

BoereGoed is een initiatief van mensen voor mensen. De eigen Buurtkas en telers uit de regio zorgen voor een dagelijks vers aanbod van groente en fruit. Boeregoed als trouwe leverancier bezorgd deze Westlandse groente en fruit bij Mealo. Hier zijn we erg blij mee.

partner Enjoy granola
Enjoy Granola

Met liefde gebakken
Genieten, dat doen we bij Enjoy Granola iedere dag. Van het moment dat onze ovens opwarmen, de verse granola geur die om je heen dwarrelt, tot aan het geknisper van de gebakken koeken die uit de ovens komen. Heerlijk, daar krijgen wij geen genoeg van.

Elke ochtend worden de platen granola de ovens in geschoven. De granola is klaar zodra het een prachtige goudbruine kleur heeft en de noten knisperen van de warmte. Het mooie van onze ambachtelijke manier van bakken is dat de producten van Enjoy smaakvol en knapperig zijn zonder dat we veel suikers en onnatuurlijke ingrediƫnten hoeven te gebruiken. Win-win al zeggen wij het zelf.

Mealo eten food